"Poemes musicables"

Si et preguntes si el teu poema és musicable i per tant candidat a convertir-se en cançó, tinc una bona notícia: TOTS ELS POEMES SÓN MUSICABLES.

De totes formes, cal tenir present algunes premises que poden ajudar-te en la tria del teu poema per a convertir-lo en cançó.

Entra aquí i informa-te'n.

 

- Tria la temàtica que més t'interessi. Qualsevol temàtica serveix: romàntica, intimista, reivindicativa, humorística...  És important que primer separis els teus poemes per temàtiques.

- Una vegada tinguis clar quina és la temàtica o temàtiques seleccionades, tria aquell o aquells poemes en els quals tinguis més interès en musicar. Entre els poemes triats, pensa que sempre hi haurà algun que ja porti una certa musicalitat intrínseca, ja sigui per la seva estructura mateixa o per la seva musicalitat natural en el moment de recitar-ho... En cas de dubte, consulta-li al  teu compositor musical i ell t'ajudarà amb els seus consells, però pensa que finalment seràs tú qui decideixi. 

- Una vegada tinguis el poema o poemes triats, ja és el moment de passar el material al teu compositor i deixar-ho a les seves mans. Encara que ell ja posarà tota la seva creativitat en el tema, pensa que sempre li seran de gran ajut les teves aportacions i comentaris.

- Ara a esperar i poder gaudir de la fabulosa experiència de VEURE CONVERTIT EL TEU POEMA EN CANÇÓ.

**Si estàs interessat / interessada en musicar el teu poema, no dubtis en posar-te en contacte amb mi: concertproduccions@hotmail.com o bé amb el xat de Facebook

Com ja sabeu, "La música és vida" i cal disfrutar-la. Aquí tens unes de les darreres cançons que he musicat:

"Si jo sigués poeta" de Prudenci Gatelll

"Manantial de amor" de Isabel Garrido

"La mélodie de la vie" de Marizabel

COMPOSITOR POESIA CANÇÓ MUSICAR